Yoga

Hvad er Yoga?

Yoga er lære til selvindsigt og bevidsthed. Yoga er en lære i at leve livet her og nu – være til stede med et overskud af energi og glæde. Det er et redskab til at skabe ro og balance både fysisk, mentalt og sjæleligt.

Yoga virker på en gang afstressende og vitaliserende, styrkende, smidiggørende og dybt regenererende. Yogaøvelserne går samtidig ind og masserer de indre organer. Organer der ikke fungerer optimalt er ofte årsag til sygdom og træthed samt ubalance i vores energisystem.

Skavanker som dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer forebygges og afhjælpes ved regelmæssig praksis. Din energi og din modstandskraft øges.

I yogaen er der meget fokus på åndedrættet – her trænes åndedrættet og bevidstheden omkring det. Åndedrættet har store indflydelse på os ikke kun fysisk men også mentalt. Det afspejler nemlig vores mentale tilstand og omvendt – vi kan præge vores mentale situation ved at bruge åndedrættet.

Yoga er en fantastisk effektiv og god form for motion. Hele kroppen motioneres i et roligt tempo. Yoga er for alle uanset alder, køn, størrelse og tidligere erfaringer med yoga. Det er derfor heller ikke nødvendigt at være specielt smidig eller stærk. Det har større betydning at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop.