Instruktører

Mette Angel

Indehaver

Pilates Mat og Reformer instruktør

Min passion for Pilates startede for 16 år siden, hvor jeg fik min Pilates uddannelse og begyndte at undervise.

Jeg er certificeret ProA Stott Matwork Pilates instruktør hos Pro Academy, der i dag hedder Den Intelligente Krop, hvor jeg også har taget min Balanced Body Pilates Reformer uddannelse.
Derudover er jeg uddannet i Barre træning hos BootyBarre i USA.

Jeg har stor fokus på CORE styrke, CORE stabilitet, præcision, vejrtrækning og kropsbevidsthed. Formålet er at styrke, forme, rehabilitere og genoplade kroppen, og så vægter jeg kvalitet fremfor kvantitet højt!

I mine timer skal man arbejde! Jeg motiverer og presser forsigtigt mine kunder til at flytte grænser og opnå nye højder, som de ikke selv troede muligt. At se det lykkedes – det er hele fortjenesten!

Vi søger hos CORE Control Pilates at give vore kunder en behandling ud over det sædvanlige. Vi gør plads til at justere alle i øvelserne, hører og ser alle samt giver en god stemning på holdene med humor og nærvær, stadig med stor seriøsitet i undervisningen. Det handler nemlig ikke kun om Pilates men også om at give en god oplevelse. 

Jeg åbnede CORE Control Pilates i september 2016. 

Britta Vürtz Christensen

Pilates Mat og Reformer instruktør

Jeg dyrker og underviser i Pilates Matwork og – især – Reformer fordi; 

  • det er funktionel træning til brug i hverdagen
  • det er meditation i bevægelse med fokus på åndedrættet 
  • det er kropsforståelse gennem de øvelser, vi praktiser – bl.a. balance og koordinering 

Jeg har altid dyrket og interesseret mig for bevægelse, hvilket også kan ses på valget af mine uddannelser; 

Idrætslærer og Afspændingspædagog (nu benævnt Psykomotorisk Terapeut). Det har givet mig mere end 30 års undervisningserfaring i bevægelse. Min evige nysgerrighed efter hvad vi bevægelsesmæssigt kan med vores krop, førte mig til Pilates.

Jeg er uddannet i Balanced Body Pilates Mat work og Pilates Reformer hos Den Intelligente Krop i henholdsvis 2015 og 2016 og har undervist i begge dele siden. 

I min undervisning vil jeg gerne opnå, at DU GÅR GLAD OG VELTILPAS hjem, både fordi du og jeg i samarbejde har givet din krop opmærksomhed, og fordi du er blevet tilpas udfordret. 

”It´s the mind that shapes the body” (J.H. Pilates)