Medlemsskab

Hos CORE Control Pilates er DU i centrum!

Vi kører derfor hold med 8 deltagere pr. hold ved CORE Mat og 6 deltagere pr. hold ved CORE Reformer, da det giver os mulighed for at rette og tilpasse undervisningen til den enkelte.

Når du booker Pilates træning hos CORE Control Pilates, tilmelder du dig et medlemskab med træning, der ligger på samme dag og samme tidspunkt. Dette medlemsskab fortsætter, til du selv ønsker at ændre eller opsige det.

Alle hold køres som lukkede hold, dvs. du vil træne med de samme fra gang til gang, hvor alle er mere eller mindre på samme niveau, og man udvikler sig sammen men ikke nødvendigvis i samme hastighed.
Det mener vi giver mest kvalitet i og størst effekt af undervisningen.

Har du aldrig prøvet Pilates før, skal du starte på et CORE Basic hold. 

Gebyrer

Hos CORE Control Pilates er der ingen gebyrer overhovedet.

Afbud

Såfremt du er forhindret i at deltage i en time, er timen “tabt”, men vi vil i samråd med dig forsøge at dække den tabte time ind på et andet hold, der passer til dit niveau, såfremt dette er muligt.

Derfor; skulle du være forhindret i at deltage i en time, så vil det være dejligt, om du vil melde afbud på pilates@corecontrol.dk eller på mobil 5126 2876, så andre kan få muligheden for at hoppe ind i dit sted – det kunne være dig, der en dag får brug for det!