Mette Angel

Indehaver og Pilates Mat og Reformer instruktør

Mette Angel DSC_5772bwjpg


Min passion for Pilates startede for 15 år siden, hvor jeg fik min Pilates uddannelse og begyndte at undervise.

Jeg er certificeret ProA Stott Matwork Pilates instruktør hos Pro Academy, der i dag hedder Den Intelligente Krop, hvor jeg også har taget min Balanced Body Pilates Reformer uddannelse.

Jeg har stor fokus på CORE styrke, CORE stabilitet, præcision, vejrtrækning og kropsbevidsthed. Formålet er at styrke, forme, rehabilitere og genoplade kroppen, og så vægter jeg kvalitet fremfor kvantitet højt!

I mine timer skal man arbejde! Jeg motiverer og presser forsigtigt mine kunder til at flytte grænser og opnå nye højder, som de ikke selv troede muligt. At se det lykkedes - det er hele fortjenesten!


Vi søger hos CORE Control Pilates at give vore kunder en behandling ud over det sædvanlige. Vi gør plads til at justere alle i øvelserne, hører og ser alle samt giver en god stemning på holdene med humor og nærvær, stadig med stor seriøsitet i undervisningen. Det handler nemlig ikke kun om Pilates men også om at give en god oplevelse.


Jeg åbnede CORE Control Pilates i september 2016.Britta Vürtz Christensen

Pilates Mat og Reformer instruktør

Jeg dyrker og underviser i Pilates Mat Work og - især - Reformer fordi at;

  • det er funktionel træning til brug i hverdagen,

  • det er meditation i bevægelse  med fokus på åndedrættet

  • det er kropsforståelse igennem de øvelser - vi praktiser bl.a. balance og koordinering

Jeg har altid dyrket og interesseret mig for bevægelse, hvilket også kan ses på valget af mine uddannelser; Idrætslærer og Afspændingspædagog (nu benævnt Psykomotorisk Terapeut). Det har givet mig mere end 30 års undervisningserfaring i bevægelse. Min evige nysgerrighed efter hvad vi bevægelsesmæssigt kan med vores krop, førte mig til Pilates.

Jeg er uddannet i Balanced Body Pilates Mat work og Pilates Reformer hos Den Intelligente Krop i henholdsvis 2015 og 2016 og har undervist i begge dele siden.

I min undervisning vil jeg gerne opnå, at DU GÅR GLAD OG VELTILPAS hjem, både fordi du og jeg i samarbejde har givet din krop opmærksomhed, og fordi du er blevet tilpas udfordret.

”It´s the mind that shapes the body” (J.H. Pilates)Lotte Frank

Hatha Yoga instruktør


Jeg er certificeret Hatha yoga instruktør fra Yogainsideout i Silkeborg og vil fremover være jeres instruktør i Hatha yoga timerne.

Hatha yoga er den mest traditionelle og udbredte form for yoga.

Det er et træningssystem for krop, sind og sjæl, som mere end nogensinde har noget at tilbyde. Hverdagen er for mange krævende, og vi har brug for et rum, hvor vi kan lade op og nyde en stund i vores eget dybe nærvær.

Klassen er bygget op af klassiske yogastillinger (asanas), vejrtrækningsøvelser (pranayama) og slutter altid med dyb afspænding (savasana).

Kroppen arbejdes igennem i et roligt tempo, som balancerer nervesystemet. Der lægges vægt på at mærke indad og gøre sin yogapraksis personlig, så du udvikler en større kropsbevidsthed.

Du vil gå fra klassen mere fokuseret, vitaliseret og genopladet.