Hos CORE Control Pilates er DU i centrumVi kører derfor hold med 8 deltagere pr. hold, da det giver os mulighed for at rette og tilpasse undervisningen til den enkelte.

Når du booker Pilates træning hos CORE Control Pilates, tilmelder du dig et 10 ugers forløb. Det vil sige, at din træning ligger på samme dag og samme tidspunkt i de 10 uger, forløbet varer.
Ved udgangen af 10 igangværende uger, kan du via vort bookingsystem tilmelde dig 10 nye uger...igen og igen og igen!

Alle hold køres som lukkede hold, dvs. du vil træne med de samme fra gang til gang over et 10 ugers forløb, hvor alle er mere eller mindre på samme
niveau, og man udvikler sig sammen men ikke nødvendigvis i samme hastighed.
Det mener vi giver mest kvalitet i og størst effekt af undervisningen.

Har du aldrig prøvet Pilates før, skal du starte på et CORE Basic hold.
Efter en 10-ugers periode på et CORE Basic hold, vil holdet - såfremt der er tilmeldinger nok til holdet - fortsætte som et CORE Mat 1 hold, hvor øvelser og træning intensiveres alt behov og færdigheder.

Gebyrer
Hos CORE Control Pilates er der ingen gebyrer overhovedet.

Afbud
Såfremt du er forhindret i at deltage i en time, er timen "tabt", men vi vil i samråd med dig forsøge at dække den tabte time ind på et andet hold, der passer til dit niveau, såfremt dette er muligt.
Eventuelle erstatningstimer skal ligges inden for den 10 ugers periode, hvori du har haft et eventuelt fravær.

Derfor; skulle du være forhindret i at deltage i en time, så vil det være dejligt, om du vil melde afbud på pilates@corecontrol.dk eller på mobil 5126 2876, så andre kan få muligheden for at hoppe ind i dit sted - det kunne være dig, der en dag får brug for det!