Handelsbetingelser


Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle bookinger hos CORE Control Pilates. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og CORE Control Pilates.

Generelle oplysninger

CORE Control Pilates

CVR. Nr. 26804671

Hostrupsgade 20 (Apotekergården)

8600 Silkeborg

Telefon: 3155 1713

E-mail: pilates@corecontrol.dk

Web: www.corecontrol.dk

Etableringsår: 2016


Holdinformation

Holdbeskrivelser er at finde på hjemmesiden. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra CORE Control Pilates side, kan du kontakte CORE Control Pilates på pilates@corecontrol.dk.


Booking

Når du booker via corecontrol.dk, er din booking bindende i henhold til disse handelsbetingelser.

Du vil inden, du godkender din ordre, have mulighed for at rette eller slette din booking samt ændre de oplysninger, du har angivet i forbindelse med dit køb. Din booking er ikke bindende, førend du har trykket “godkend ordre”.


Ordrebekræftelse

CORE Control Pilates sender dig en elektronisk bekræftelse som godkendelse af dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder ordrenummer, navn, adresse, leveringsadresse, betalingsmåde, specifikation af det/de bookede hold og den samlede pris. Det anbefales, at du gennemgår bekræftelsen ved modtagelsen. Skulle der være fejl eller uoverensstemmelserne, bedes du gøre CORE Control Pilates opmærksom herpå straks.


Pris og betaling

Prisen for deltagelse på et Pilateshold er den pris, der på tidspunktet for bestillingen er angivet på CORE Control Pilates. Alle priser på corecontrol.dk er gældende, indtil de ændres. Priserne er angivet i danske kroner inkl. Moms. Det er muligt at betale med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron. Ved betaling opkræves et transaktionsgebyr svarende til satserne fastsat af NETS Danmark A/S. CORE Control Pilates trækker beløbet fra din konto, når ordren placeres, dvs. når booking foretages. Når transaktionen er gennemført, vil det fremgå af din konto. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL-krypteret til CORE Control Pilates’ betalingsudbyder. CORE Control Pilates har ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Der tages forbehold for trykfejl og aflysning af hold, hvor der måtte være for få tilmeldte.


Personoplysninger

De oplysninger, som du giver CORE Control Pilates i forbindelse med dit køb via corecontrol.dk (navn, adresse, telefonnummer, e-mail osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give CORE Control Pilates, behandles fortroligt og anvendes til at ekspedere din booking, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. CORE Control Pilates indhenter ikke oplysninger om dig andre steder fra. Dine oplysninger opbevares i op til 6 år og alene i det omfang, det er lovligt. Ifølge persondataloven har du

mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger.


Markedsføring

Når du oplyser din e-mail i forbindelse med et køb hos CORE Control Pilates, kan CORE Control Pilates anvende e-mailadressen til at kontakte dig vedrørende den aktuelle aftale samt til markedsføring af tilsvarende produkter/tjenesteydelser, med mindre du har frabedt dig dette.